info@h20one.be | +0032 472 822 906

#

Realisaties
H20One schrijnwerken Merelbeke - Zonnig dakterras
Zomerterras

Op het dak van dit huisje in Gent hebben wij een mooi gezellig zomerterrasje gerealliseerd.
De rieten omheining zorgt voor voldoende beschutting, maar laat nog steeds het zonlicht door. De terrasplanken zijn Tali, een harde tropische houtsoort die van nature een hoog oliegehalte heeft. Dit maakt het een ideale plank om buiten te gebruiken. Bij het plaatsen van het terras hebben we ervoor gezorgd dat er geen vijzen zichtbaar zijn, wat op zijn beurt weer bijdraagt tot een hogere kwalitatieve afwerking.
Ook hier heeft H20one design er een tevreden klant bij gekregen!
Speeltuintjes

De zomer komt eraan, en ook H20one design draagt zijn steentje bij aan een mooie speelervaring voor de kleinsten.
Dit is een voorbeeld van een speeltuintje dat door ons werd gerealiseerd. 
Er zijn verschillende modules beschikbaar, die kunnen worden aangepast naar de noden van de klant.
Alle materialen zijn TUV gekeurd en veilig bevonden voor de allerkleinsten onder ons.
Veel speelplezier!!!
H20One schrijnwerken speeltuigen Merelbeke - Speeltuin
H20One schrijnwerken gevelbekleding Merelbeke - Houten gevelbekleding
Gevelbekleding

Bij deze woning werd een mooie architecturale toets aangebracht door het slim en creatief inwerken van een gevelbekleding bestaand uit padouck planken.
De rode kleur van de planken in combinatie met de zwarte ramen en de lichte baksteen, geven deze woning een knappe uitstraling! 
H20one design voorzag de woning van de gevelbekleding en de afwerking van de bakgoten in hetzelfde materiaal.
Een project waar we op fier zijn!
Inbouwkastje toilet

Hier heeft H20one design in samenspraak met de klant, een inbouwkast op maat gemaakt.De kast werd vervaardigd uit groene waterbestendige MDF en is voorzien van geremde scharnieren en pompjes die de deuren openen met een lichte druk op het deurblad. Dit zorgt ervoor dat er geen handvaten dienen gemonteerd te worden, wat resulteert in een mooie strakke look.Tot slot is er boven de kast indirect licht geplaatst die deze ruimte de moderne afwerking biedt die het verdiend!
H20One schrijnwerken Merelbeke - inbouwkasje
H20One schrijnwerken Merelbeke - zolderinrichting
Volledige zolderinrichting

Deze zolder is omgebouwd tot een bureau en slaapkamer, opgesplitst door een traphal. Naast de slaapruimte werd een kleine opbergzolder gecreëerd en 4 inbouwkastjes zorgen voor extra opbergruimtes. Behalve het plaatsen van de stijlwanden en de inkomhal, werden ook nog binnendeuren, parket, en alle nutsvoorzieningen (electriciteit, distributie en verwarming) aangebracht.
Inbouwkast

Deze op maat gemaakte inbouwkast werd uit groene MDF vervaardigd. Hij bergt hier netjes alle nutsvoorzieningen van de woning op.
Er werd bewust gekozen voor één grote opendraaiende deur die gelijk loopt met de oppervlakte van de kast. Op die manier zal er na het schilderen een knappe, strakke lijn worden bekomen.
We betrachten steeds de wensen en noden van de klant zo mogelijk te evenaren. Andere afwerkingen en materialen kunnen uiteraard ook
H20One schrijnwerken Merelbeke - inbouwkasten
H20One schrijnwerken Merelbeke - afwerking plat dak
Afwerking plat dak

Dit plat dak werd ontdaan van verschillende lagen oude roofing en een schouw die niet langer in gebruik was. De opstanden zijn verhoogd door middel van een houten kader, waardoor er een isolatie laag van 10cm kon worden voorzien. Ten slotte werd een gloednieuwe EPDM (rubber) laag geplaatst. Wij kiezen ervoor om met EPDM vellen uit 1 stuk te werken om zo de kans op lekken uit te sluiten. Als afwerking is er een aluminium dakrand gemonteerd en zal er aan de sponde vooraan een kunstof plaat bevestigd worden die dezelfde kleur heeft als de dakrand en de ramen.
Buitendeur

Hier hebben wij een buitendeur gemaakt uit Afzelia. Een zeer duurzame en stabiele afrikaanse houtsoort.
De deur werkd voorzien van een vijfpunt-sluiting en een inox gelaste deurkruk. Het deurblad werd op vraag van de klant zo strak mogelijk gehouden.
Uiteraard kunnen andere afwerkingen ook worden uitgevoerd.